20 august 2017

Întrebări
Fundaţia Leonardo Murialdo este o organizaţie religioasă care urmăreşte să facă prozelitism ?
Nu. Fundaţia a fost creată în 1999 de Congregaţia Sfântului Iosif, comunitate catolică ce are drept scop educarea şi ajutorarea copiilor, tinerilor şi familiilor pe plan cultural, profesional şi material.
În statutul fundaţiei nu sunt prevăzute activităţi cu caracter religios, ci doar activităţi de natură educativă, culturală sau recreative. De aceea orice tânăr are acces la aceste activităţi, fără nici o discriminare. Principiile non-discriminării şi egalităţii de şanse stau la baza activităţilor fundaţiei noastre.
În timp, ne-am câştigat în rândurile comunităţii locale o imagine pozitivă şi credibilitate, colaborând cu instituţiile publice mai ales în proiecte de educaţie şi asistenţă socială.

Care este programul zilnic al Oratoriului ?
Programul Centrului de Tineret-Oratoriul:
Marţi-Vineri 16.00-19.00
Sâmbătă-Duminică 15.00 -19.00

De ce dotări dispune Fundaţia ?
Dispunem de spaţii şi dotări destinate activităţilor pentru tineri, copii şi familii. Astfel pot fi enumerate 5 terenuri de sport moderne, o sală de spectacole şi conferinţe cu echipament modern, o sală de jocuri, 3 săli de cursuri şi activităţi, 2 săli de clasă pentru elevi, 2 laboratoare informatice şi o bibliotecă publică.

Spaţiile şi dotările Fundaţiei pot fi închiriate sau solicitate şi de alte organizaţii ?
Da, inclusiv cu oportunităţi de cazare, cu condiţia ca activităţile care se vor desfăşura să fie activităţi de formare pentru copii, tineri sau familii. Pentru contact şi o eventuală programare vizitaţi secţiunea Contact a site-ului.

Fundaţia poate găzdui pe terenurile sale de sport concursuri şi manifestări sportive ?
Răspunsul este identic cu cel de la întrebarea precedentă.

Acceptaţi colaborarea cu voluntari?
Da. Colaborăm deja cu voluntari în toate departamentele şi suntem deschişi oricărei oferte de voluntariat care este conformă cu scopurile noastre.

Este deschisă Fundaţia către idei sau sugestii pentru îmbunătăţirea şi diversificarea activităţilor ?
Da. Suntem mereu atenţi la sugestiile care vin de la beneficiarii tuturor departamentelor noastre. Pentru orice sugestie puteţi să ne contactaţi la adresele de e-mail indicate la secţiunea Contact.


  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Programul de Paste al Oratoriului
13 aprilie 2017.
In perioada14-17 aprilie (vineri-luni) Oratoriul Leonardo Murialdo va fi inchis publicului. Biblioteca Publica va fi inchisa in perioada 14-18 aprilie.
Programul Sfintelor Liturghii celebrate la Biserica Oratoriului este urmatorul:
-Duminica Pastelui: ora 12.00.
-Luni 17 aprilie: ora 12.00.
-Marti 18 aprilie: ora 18.00.

Va dorim un Paste binecuvantat!
Festivalul Primăverii la Oratoriu
2 martie 2017.
Duminică, 5 martie, la Oratoriul Leonardo Murialdo va avea loc Festivalul Primăverii, eveniment organizat de Grupul Mămicilor din Popești-Leordeni și Oratoriu. Programul evenimentului este unul foarte bogat și atractiv și va curprinde ateliere de creație pentru copii, o expoziție de articole handmade, momente artistice și piesa de teatru „Aventuri în grădina iepurașilor”.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo