20 august 2017

Ajutati-ne sa ajutam

Dupa cum stiti deja, Fundatia Leonardo Murialdo este o organizatie non-profit dedicata activitatilor educative si de caritate cu copiii si tinerii, mai ales cu cei saraci, marginalizati, lipsiti de sansa. O buna parte din activitatile noastre sunt sustinute din donatiile celor care au inteles sa fie generosi cu cei aflati in dificultate.
De aceea va invitam pe voi, si, prin intermediul vostru, pe cunoscutii vostri ca din impozitul pe venitul de anul trecut sa deveniti donatori ai Fundatiei Leonardo Murialdo. Banii, care altfel ar fi ajuns la stat, vor fi folositi pentru activitatile de asistenta sociala ale Fundatiei, pentru reinnoirea bazei materiale a Oratoriului sau pentru organizarea activitatilor de vacanta cu copiii.
Cum puteti deveni donatori? Prin sistemul 2%, care permite oricarui contribuabil sa directioneze în fiecare an 2% din impozitul sau pe venit catre un ONG, Asociatie sau Fundatie (Legea nr. 571/2003 si OMF 2017/2005). Adica puteti comunica statului modul în care doriti sa cheltui o parte din impozitul vostru.
Nu va costa nimic!Cum sa procedati?

Daca ati decis sa directionati 2% din impozitul vostru anual spre Fundatia Leonardo Murialdo va rugam sa urmati câtiva pasi:

1. Daca anul trecut ati avut venituri de la un singur loc de munca

• Completati Declaratia 230 "Cerere privind destinatia sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul anual" pe care o puteti descarca de aici. La mentiunea SUMA nu este necesara completarea, calculul va fi facut automat de Administratia Financiara.
Cereti angajatorului vostru o copie dupa "Fisa Fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii" (Formularul 210) si anexati-o la Cererea 230 pe care ati completat-o.
Depuneti Cererea 230 si copia Fisei Fiscale (Formularul 210) la Circumscriptia Financiara de care apartineti, sau trimiteti-o prin posta, cu scrisoare recomandata, pâna cel târziu la data de 15 mai 2014.

2. Daca anul trecut ati avut venituri din mai multe surse

Completati Declaratia 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" pe care o puteti descarca de aici. La mentiunea SUMA nu este necesara completarea, calculul va fi facut automat de Administratia Financiara. Trimiterea sau depunerea se face ca la punctul 1.
Prin directionarea a 2% din impozitul anual nu va creati nici o alta obligatie fata de stat sau fata de organizatia noastra si aveti satisfactia ca macar o parte din impozitul vostru anual va ajunge acolo unde va doriti.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la secretariat@murialdo.ro

  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Programul de Paste al Oratoriului
13 aprilie 2017.
In perioada14-17 aprilie (vineri-luni) Oratoriul Leonardo Murialdo va fi inchis publicului. Biblioteca Publica va fi inchisa in perioada 14-18 aprilie.
Programul Sfintelor Liturghii celebrate la Biserica Oratoriului este urmatorul:
-Duminica Pastelui: ora 12.00.
-Luni 17 aprilie: ora 12.00.
-Marti 18 aprilie: ora 18.00.

Va dorim un Paste binecuvantat!
Festivalul Primăverii la Oratoriu
2 martie 2017.
Duminică, 5 martie, la Oratoriul Leonardo Murialdo va avea loc Festivalul Primăverii, eveniment organizat de Grupul Mămicilor din Popești-Leordeni și Oratoriu. Programul evenimentului este unul foarte bogat și atractiv și va curprinde ateliere de creație pentru copii, o expoziție de articole handmade, momente artistice și piesa de teatru „Aventuri în grădina iepurașilor”.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo