20 august 2017 

A învăţa, a te juca, a te ruga

A învăţa, a te juca, a te ruga reprezintă cele trei aspecte
constitutive ale Oratoriului Murialdo.  Noi credem în for-
marea integrală a persoanei umane şi încercăm să oferim mediul educativ visat de MurialdoCentrul de Formare Profesională
Înfiinţat  la  sfârşitul  anului 2005, Centrul  de  Formare Profesională are scopul de a pregăti tinerii şi adulţii care doresc să înveţe o meserie şi să se integreze pe piaţa muncii. Ceea ce ne-a diferenţiat încă de la început a fost crearea unui ansamblu modern si complex, special  conceput pentru a furniza servicii de formare la cele mai înalte standarde


 

Biblioteca Publică Murialdo
Biblioteca Publică Murialdo a fost creată de Fundaţia Leonardo Murialdo în martie 2006, cu scopul de a sprijini activităţile de formare a copiilor şi tinerilor, pe plan cultural, moral sau profesional, mai ales a celor săraci şi defavorizaţi. Ulterior, prin asociere cu Primăria oraşului Popeşti-Leordeni, biblioteca a devenit biblioteca publică a oraşuluiCentrul de Zi Nadino
Centrul de Zi Nadino este un proiect al Fundaţiei Murialdo încă din 2007. Zi de zi, fie ca sunteţi in clasele primare, fie că sunteţi în gimnaziu , va ajutăm să descoperiţi şi să aprofundaţi tainele din universul şcolar. Aprofundăm limba română, limbile străine şi matematica, cu ajutorul profesorilor de specialitate. Pentru cei din clasele I-IV, asigurăm sprijin şi consiliere şcolară, facilitând procesul de adaptare şcoalară.


 

Vara Împreună
În fiecare an, marele eveniment al verii la Oratoriul  Murialdo este minunatul program de vacanta numit Vara Împreună.  Sute de copii aşteaptă cu nerabdare luna august, pentru a trăi o minunată poveste, mai exact povestea specială a propriei vieţi, cu întrebările importante legate de aceasta. Nu au lipsit niciodată concursurile, programele sportive, teatrul, muzica, dansul, creativitatea şi  bineînţeles minunatele şepci colorate ale grupelor în competiţieCentrul de Zi Nadino - Şcoala Părinţilor
“Şcoala Părinţilor” se adresează tuturor acelor părinţi care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare, care vor să deprindă noi abilităţi de creştere a copilului, sau care pur şi simplu  vor să afle informaţii de la specialişti, despre teme care ne preocupă (şcoala, timpul liber, personalitatea copilului, probleme specifice vârstei).

   

  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Programul de Paste al Oratoriului
13 aprilie 2017.
In perioada14-17 aprilie (vineri-luni) Oratoriul Leonardo Murialdo va fi inchis publicului. Biblioteca Publica va fi inchisa in perioada 14-18 aprilie.
Programul Sfintelor Liturghii celebrate la Biserica Oratoriului este urmatorul:
-Duminica Pastelui: ora 12.00.
-Luni 17 aprilie: ora 12.00.
-Marti 18 aprilie: ora 18.00.

Va dorim un Paste binecuvantat!
Festivalul Primăverii la Oratoriu
2 martie 2017.
Duminică, 5 martie, la Oratoriul Leonardo Murialdo va avea loc Festivalul Primăverii, eveniment organizat de Grupul Mămicilor din Popești-Leordeni și Oratoriu. Programul evenimentului este unul foarte bogat și atractiv și va curprinde ateliere de creație pentru copii, o expoziție de articole handmade, momente artistice și piesa de teatru „Aventuri în grădina iepurașilor”.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo