17 decembrie 2018

04
Spectacol de Paşte
Marti, 10 aprilie 2007, Fundatia Leonardo Murialdo si Primaria orasului Popesti-Leordeni organizeaza un spectacol de Paste de înalta tinuta. In program este prevazuta participarea extraordinara a sopranei Felicia Filip, a pianistului Marius Popp precum si a trupei Mike Godoroja & Blue Spirits.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
19
Stagiu de pregătire în Italia pentru bucătari
Centrul de Formare Profesională din cadrul Fundaţiei Leonardo Murialdo a selectat un număr de 5 cursanţi, înscrişi la cursul de bucătari î...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
08
Suflet de mamă, suflet de femeie
Miercuri, 7 martie 2007, în cadrul parteneriatului cu Fundaţia Leonardo Murialdo, Şcoala Generală nr. 1 din Popeşti-Leordeni a susţinut în sala de festivităţi a Fundaţiei spectacolul "Suflet de mamă, suflet de femeie".

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
06
Parteneriat cu Şcoala Generală nr. 1 din Popeşti-Leordeni
Marti 6 martie 2007 Fundatia Leonardo Murialdo a încheiat un parteneriat de perspectiva cu Scoala Generala nr. 1 din localitate, parteneriat care prevede sustinerea reciproca în activitatea de formare continua a copiilor si tinerilor.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
22
Cursuri de dans sportiv şi modern
Începând din luna martie Fundatia Leonardo Murialdo organizeaza, în incinta Oratoriului, cursuri de dans sportiv si dans modern. Pentru a raspunde tuturor solicitarilor vor fi organizate 2 grupe, una pentru copii si una pentru adolescenti si tineri.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
15
Inaugurăm un centru de zi pentru elevi
Fundatia Leonardo Murialdo anunta deschiderea unui centru de zi pentru elevii din Popeoti-Leordeni. Cu numai 100 de RON pe luna veti asigura copiilor ...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
07
International's Women Association finanteaza 10 computere
În cadrul unui proiect privind sustinerea Centrului de Formare Profesionala al Fundatiei Leonardo Murialdo, Asociatia Internationala a Femeilor ...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
06
Parteneriat cu salesienii lui Don Bosco
Fundatia Leonardo Murialdo a semnat în data de 31 ianuarie, de sarbatoarea Sfântului Ioan Bosco, un contract de colaborare cu Fundatia Giovanni Bosco din Constanta. Acest parteneriat oficializeaza si consolideaza relatia de buna colaborare, existenta de mult timp între cele doua organizatii.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
16
Curs de Internet pentru copii şi tineri
În perioada 29 ianuarie-19 februarie, Biblioteca va organiza gratuit un curs de Internet destinat în special elevilor. Cursul are drept sc...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
09
Iarna Împreună - un mare succes
În perioada 4-6 ianuarie, la Oratoriul Sf. Leonardo Murialdo, s-au desfasurat minunatele activitati anuale de vacanta pentru copii si tineri, intitulate Iarna Impreuna. Tema acestei ierni a fost "Fetita cu chibrituri - de ce unii copii sufera ?"

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 10 din 11First   Precedentul   2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Zilele Oratoriului - 17-20 mai 2018
11 mai 2018.
Oratoriul Leonardo Murialdo vă așteaptă în perioada 17-20 mai să sărbătorim împreună Zilele Oratoriului.
Programul sărbătorii cuprine:
-Joi 17 mai, ora 18.00: Serbarea Familiei organizată de copiii Centrului de Zi Nadino
-Vineri 18 mai, ora 19.00: Celebrarea Liturghiei de hram a Bisericii Sf. Leonardo Murialdo. Liturghia va fi animată de Corul Murialdo; ora 20.30: veghea de Rusalii în curtea Oratoriului (foc de tabără).
-Sâmbătă 19 mai, ora 16.00: Competiții sportive pentru copii și părinți organizate de Cercetașii C.L. Regina Sf. Rozariu; Turneul de fotbal Cupa Prieteniei, organizat între echipe de tineri din Popești-Leordeni.
-Duminică 20 mai, orele 13.00-18.00: Târg caritabil; Program artistic pregătit de Șezătoarea Sânzienelor, Greierașii Murialdo, Mămicile dansatoare din comunitatea noastră și alți invitați surpriză; Mici și băuturi răcoritoare; Prăjituri pregătite de mămicile din Popești-Leordeni și de mămicile cercetașilor; Finala Cupei Prieteniei la fotbal; multe alte surprize.

Festivalul Primăverii la Oratoriu
6 martie 2018.
Duminică 11 martie, de la orele 13.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc ediția a doua a „Festivalului Primăverii”, eveniment organizat de Oratoriu în colaborare cu Mămicile din Popești-Leordeni.
Programul festivalului cuprinde un târg caritabil (cu diferite obiecte la prețuri mici), un spectacol artistic, pregătit de Greierașii Murialdo, Mămicile din Popești-Leordeni și Cercetașii Oratoriului, și o ofertă bogată de prăjituri pregătite de mămici. Banii obținuți în cadrul acestui festival vor fi donați pentru un caz social.
Vă așteptăm cu drag.

Concert la Oratoriu
6 martie 2018.
Sâmbătă 10 martie, de la ora 19.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc o meditație pentru Postul Mare intitulată „Stabat mater”, care va fi ținută de pr. Emil Moraru. Meditația va fi urmată un concert vocal-instrumental Giovanni Battista Pergolesi, cu participarea corului de tineri din parohia romano-catolică „Regina Sf. Rozariu” din Popești-Leordeni și a Corului mare Leonardo Murialdo. La final, participanții vor primi binecuvântarea cu relicva coroanei de spini a Mântuitorului pe care a folosit-o și Fericitul Vladimir Ghika. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag.
Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo