19 ianuarie 2018

06
Parteneriat cu Şcoala Generală nr. 1 din Popeşti-Leordeni
Marti 6 martie 2007 Fundatia Leonardo Murialdo a încheiat un parteneriat de perspectiva cu Scoala Generala nr. 1 din localitate, parteneriat care prevede sustinerea reciproca în activitatea de formare continua a copiilor si tinerilor.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
22
Cursuri de dans sportiv şi modern
Începând din luna martie Fundatia Leonardo Murialdo organizeaza, în incinta Oratoriului, cursuri de dans sportiv si dans modern. Pentru a raspunde tuturor solicitarilor vor fi organizate 2 grupe, una pentru copii si una pentru adolescenti si tineri.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
15
Inaugurăm un centru de zi pentru elevi
Fundatia Leonardo Murialdo anunta deschiderea unui centru de zi pentru elevii din Popeoti-Leordeni. Cu numai 100 de RON pe luna veti asigura copiilor ...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
07
International's Women Association finanteaza 10 computere
În cadrul unui proiect privind sustinerea Centrului de Formare Profesionala al Fundatiei Leonardo Murialdo, Asociatia Internationala a Femeilor ...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
06
Parteneriat cu salesienii lui Don Bosco
Fundatia Leonardo Murialdo a semnat în data de 31 ianuarie, de sarbatoarea Sfântului Ioan Bosco, un contract de colaborare cu Fundatia Giovanni Bosco din Constanta. Acest parteneriat oficializeaza si consolideaza relatia de buna colaborare, existenta de mult timp între cele doua organizatii.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
16
Curs de Internet pentru copii şi tineri
În perioada 29 ianuarie-19 februarie, Biblioteca va organiza gratuit un curs de Internet destinat în special elevilor. Cursul are drept sc...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
09
Iarna Împreună - un mare succes
În perioada 4-6 ianuarie, la Oratoriul Sf. Leonardo Murialdo, s-au desfasurat minunatele activitati anuale de vacanta pentru copii si tineri, intitulate Iarna Impreuna. Tema acestei ierni a fost "Fetita cu chibrituri - de ce unii copii sufera ?"

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
19
Serata de Craciun la Fundatia Murialdo
Marti, 19 decembrie, la ora 19.00 va avea loc in sala de spectacole a Oratoriului Serata de Craciun, un spectacol de gala realizat de tinerii din comunitatea locala, cu ocazia sfintelor sarbatori. Distinsul eveniment, organizat în comun de Fundatie si Primaria orasului Popesti-Leordeni

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
Pagina 10 din 10First   Precedentul   5  6  7  8  9  [10]  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo