19 ianuarie 2018

17
In perioada 18-20 aprilie (Vinerea Sfanta, Sambata Sfanta, Duminica Invierii) Oratoriul Leonardo Murialdo este inchis. Programul nostru va fi reluat luni 21 aprilie ora 16.00.
Va dorim un Paste binecuvantat!

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
24
Oratoriul Murialdo si Parohia "Regina Sf. Rozariu" din Popesti-Leordeni, va invita vineri 28 martie la connferinta "Relativismul si legea morala naturala", sustinuta de pr. dr. Emanuel Garcia Madariaga, filosof, si de pr. dr. Emil Moraru, teolog. Conferinta va avea loc in Sala Mare a Oratoriului. Intrarea este libera.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
06
Oratoriul Murialdo are plăcerea de a vă invita vineri 15 noiembrie la conferinţa cu tema "Cum să vorbim despre Dumnezeu astăzi?". Conferinţa va fi susţinută de Pr. Dr. Wilhelm Dancă, Decanul Facultăţii de Teologie Romano-Catolică a Universităţii din Bucureşti, cu ocazia încheierii Anului Credinţei.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
20
Anul acesta povestea Verii Împreună a fost Kung Fu Panda. Peripeţiile lui Panda ne-au însoţit zi de zi, pe potecile proiectului. Copiii, peste 250, animaţi de tineri responsabili, peste 55, au construit o Vară Împreună senină şi prietenoasă.
Ateliere de anul acesta: dans, cateheză, lucru manual şi jocurile sportive au fost pline de surprize şi bună dispoziţie.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
26
Ca în fiecare an, în perioada 5-16 august 2013 Oratoriu Murialdo are bucuria de a invita copiii din Popeşti-Leordeni şi nu numai la Vara Împreună. Tema Verii Împreună din acest an este "Kung Fu Panda". Un program încărcat şi plin de surprize va face şi în acest an deliciul celor mici. Sceneta, cantecele, lucrul în grupuri, concursurile sportive vor produce aceeaşi încântare sutelor de participanţi.
Înscrierile încep la Biroul Oratoriului din data de 29 iulie. Taxa de participare este de 15 lei. Vă aşteptăm cu drag.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
16
Pentru anul şcolar 2013/2014, Centrul de zi Nadino dispune de 12 locuri libere (clasele O-VIII). Înscrierile se fac până vineri, 6 septembrie 2013, orele 9.00.
Participarea la proiectul “Centrul de zi Nadino” presupune:prezenţă constantă pe toată perioada anului şcolar (septembrie-iunie)

[Continuare...]

Publicat in: After School
30
Fundaţia Leonardo Murialdo organizează un nou curs de calificare. Este vorba de cursul de Îngrijitor bătrâni la domiciliu, autorizat de Ministerul Muncii şi Educaţiei. Absolvenţii cursului vor fi recomandaţi în centrele din Italia şi Spania

[Continuare...]

Publicat in: Formare Profesionala
20
Avem bucuria de a vă anunţa că un proiect mai vechi al Oratoriului a devenit acum, înaintea Crăciunului, o realitate. Este vorba de revista noastră numită "Vocile Oratoriului" şi care a văzut în aceste zile lumina tiparului. Revista, bogat ilustrată, prezintă pe larg toate departamentele şi activităţile noastre, proiectele deja realizate, impresiile tinerilor, dar şi planurile pentru 2013.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
20
Centrul de zi Nadino a avut aseară, 18 decembrie 2012, tradiţionala Serbare de Crăciun. Cei 80 de copii ai Centrului au pregătit pentru părinţii lor şi pentru invitaţi, cântece, dansuri, piese de teatru. Au fost emoţii frumoase, gânduri bune şi multe zâmbete.
Anul acesta, pentru prima dată în istoria Centrului de zi, piesa de teatru prezentată de elevii claselor V-VIII a fost scrisă chiar de către unul dintre copiii Centrului, şi anume Maria Buiumaci.

[Continuare...]

Publicat in: After School
20
Centrul de zi Nadino reia activitatea pentru părinţi numită « Şcoala părinţilor ». Această activitate reprezintă un curs de formare pentru părinţii care consideră că activitatea de învăţare este continuă, indiferent de vîrstă sau experienţă. Cursul îşi propune să fie un instrument util pentru procesul educativ şi încearcă să răspundă la întrebări

[Continuare...]

Publicat in: After School
Pagina 2 din 10First   Precedentul   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo