17 decembrie 2018

12
Suntem bucuroși să vă anunțăm că grupul de cercetași se întâlnește la Oratoriu în fiecare sâmbătă de la orele 16.00 la 17.30. Pentru informații apelați la Biroul Oratoriului.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
29
În fiecare sâmbătă din luna mai, la Oratoriul Murialdo se va desfăşura un campoinat de tenis de masă. Cine doreşte să se înscrie este aşteptat la Oratoriu sâmbătă 3 mai, ora 10.00, pentru formarea grupelor. Se pot înscrie băieţi de la clasa a VII-a în sus.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
17
Sambata 26 aprilie, la ora 19.00, Corul Murialdo va invita la concertul de inviere si primavara "Suntem zambetul lui Dumnezeu". Concertul va avea loc in Sala de festivitati a Oratoriului. Intrarea este libera. La incheierea concertului va avea loc extragerea biletelor de tombola.
Va asteptam cu drag!

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
17
In perioada 18-20 aprilie (Vinerea Sfanta, Sambata Sfanta, Duminica Invierii) Oratoriul Leonardo Murialdo este inchis. Programul nostru va fi reluat luni 21 aprilie ora 16.00.
Va dorim un Paste binecuvantat!

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
24
Oratoriul Murialdo si Parohia "Regina Sf. Rozariu" din Popesti-Leordeni, va invita vineri 28 martie la connferinta "Relativismul si legea morala naturala", sustinuta de pr. dr. Emanuel Garcia Madariaga, filosof, si de pr. dr. Emil Moraru, teolog. Conferinta va avea loc in Sala Mare a Oratoriului. Intrarea este libera.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
06
Oratoriul Murialdo are plăcerea de a vă invita vineri 15 noiembrie la conferinţa cu tema "Cum să vorbim despre Dumnezeu astăzi?". Conferinţa va fi susţinută de Pr. Dr. Wilhelm Dancă, Decanul Facultăţii de Teologie Romano-Catolică a Universităţii din Bucureşti, cu ocazia încheierii Anului Credinţei.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
20
Anul acesta povestea Verii Împreună a fost Kung Fu Panda. Peripeţiile lui Panda ne-au însoţit zi de zi, pe potecile proiectului. Copiii, peste 250, animaţi de tineri responsabili, peste 55, au construit o Vară Împreună senină şi prietenoasă.
Ateliere de anul acesta: dans, cateheză, lucru manual şi jocurile sportive au fost pline de surprize şi bună dispoziţie.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
26
Ca în fiecare an, în perioada 5-16 august 2013 Oratoriu Murialdo are bucuria de a invita copiii din Popeşti-Leordeni şi nu numai la Vara Împreună. Tema Verii Împreună din acest an este "Kung Fu Panda". Un program încărcat şi plin de surprize va face şi în acest an deliciul celor mici. Sceneta, cantecele, lucrul în grupuri, concursurile sportive vor produce aceeaşi încântare sutelor de participanţi.
Înscrierile încep la Biroul Oratoriului din data de 29 iulie. Taxa de participare este de 15 lei. Vă aşteptăm cu drag.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
16
Pentru anul şcolar 2013/2014, Centrul de zi Nadino dispune de 12 locuri libere (clasele O-VIII). Înscrierile se fac până vineri, 6 septembrie 2013, orele 9.00.
Participarea la proiectul “Centrul de zi Nadino” presupune:prezenţă constantă pe toată perioada anului şcolar (septembrie-iunie)

[Continuare...]

Publicat in: After School
30
Fundaţia Leonardo Murialdo organizează un nou curs de calificare. Este vorba de cursul de Îngrijitor bătrâni la domiciliu, autorizat de Ministerul Muncii şi Educaţiei. Absolvenţii cursului vor fi recomandaţi în centrele din Italia şi Spania

[Continuare...]

Publicat in: Formare Profesionala
Pagina 2 din 11First   Precedentul   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Zilele Oratoriului - 17-20 mai 2018
11 mai 2018.
Oratoriul Leonardo Murialdo vă așteaptă în perioada 17-20 mai să sărbătorim împreună Zilele Oratoriului.
Programul sărbătorii cuprine:
-Joi 17 mai, ora 18.00: Serbarea Familiei organizată de copiii Centrului de Zi Nadino
-Vineri 18 mai, ora 19.00: Celebrarea Liturghiei de hram a Bisericii Sf. Leonardo Murialdo. Liturghia va fi animată de Corul Murialdo; ora 20.30: veghea de Rusalii în curtea Oratoriului (foc de tabără).
-Sâmbătă 19 mai, ora 16.00: Competiții sportive pentru copii și părinți organizate de Cercetașii C.L. Regina Sf. Rozariu; Turneul de fotbal Cupa Prieteniei, organizat între echipe de tineri din Popești-Leordeni.
-Duminică 20 mai, orele 13.00-18.00: Târg caritabil; Program artistic pregătit de Șezătoarea Sânzienelor, Greierașii Murialdo, Mămicile dansatoare din comunitatea noastră și alți invitați surpriză; Mici și băuturi răcoritoare; Prăjituri pregătite de mămicile din Popești-Leordeni și de mămicile cercetașilor; Finala Cupei Prieteniei la fotbal; multe alte surprize.

Festivalul Primăverii la Oratoriu
6 martie 2018.
Duminică 11 martie, de la orele 13.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc ediția a doua a „Festivalului Primăverii”, eveniment organizat de Oratoriu în colaborare cu Mămicile din Popești-Leordeni.
Programul festivalului cuprinde un târg caritabil (cu diferite obiecte la prețuri mici), un spectacol artistic, pregătit de Greierașii Murialdo, Mămicile din Popești-Leordeni și Cercetașii Oratoriului, și o ofertă bogată de prăjituri pregătite de mămici. Banii obținuți în cadrul acestui festival vor fi donați pentru un caz social.
Vă așteptăm cu drag.

Concert la Oratoriu
6 martie 2018.
Sâmbătă 10 martie, de la ora 19.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc o meditație pentru Postul Mare intitulată „Stabat mater”, care va fi ținută de pr. Emil Moraru. Meditația va fi urmată un concert vocal-instrumental Giovanni Battista Pergolesi, cu participarea corului de tineri din parohia romano-catolică „Regina Sf. Rozariu” din Popești-Leordeni și a Corului mare Leonardo Murialdo. La final, participanții vor primi binecuvântarea cu relicva coroanei de spini a Mântuitorului pe care a folosit-o și Fericitul Vladimir Ghika. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag.
Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo