19 ianuarie 2018

30
Începând cu semestrul II, copiii Centrului de zi Nadino au o nouă activitate în programul zilnic : cursul de calculatoare. În fiecare zi de luni, respectiv marţi, elevii claselor I-II şi elevii claselor III-IV învaţă să deseneze, să folosească calculatorul drept un instrument de ajutor în efectuarea temelor

[Continuare...]

Publicat in: After School
25
Centrul de zi sărbatoreşte Mica Unire, prin cântece, concursuri şi voie bună! Copiii au participat la un concurs cu întrebări din istorie şi au sărbătorit această frumoasă zi din istoria naţională printr-o horă, în curtea Fundaţiei!

[Continuare...]

Publicat in: After School
07
Centrul de zi Nadino încheie anul 2011, prin deja obişnuita serbare de sfârşit de an. Anul acest serbarea s-a numit « Elixirul Bunătăţii » . Prin această temă ,cu ajutorul piesei de teatru şi a cântecelor interpretate de copiii Centrului, am putut să întâmpinăm sărbătorile de iarnă în aroma bunatăţii !

[Continuare...]

Publicat in: After School
02
Centrul de zi Nadino a desfaşurat in luna noiembrie 2011 Campania "Pro voluntariat" adresată elevilor şi tinerilor din comunitatea Popeşti-Leordeni. Campania a fost coordonată de voluntara Micaela, studentă a facultaţii de pedagogie din Milano, Italia, aflată in stagiu de practică in cadrul Centrului de zi.

[Continuare...]

Publicat in: After School
20
Puteti vedea aici o selectie de fotografii de la sfintirea Bisericii Oratoriului din data de 5 noiembrie 2011.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
25
Avem bucuria de a vă invita, pe toţi prietenii Oratoriului, sâmbătă 5 noiembrie 2011, orele 11.00, la evenimentul mult aşteptat al sfinţirii bisericii Oratoriului.
La eveniment, important atat pentru Oratoriu şi congregaţia iosefină cât şi pentru comunitatea catolică din Popeşti-Leordeni, va lua parte Î.P.S. Arhiepiscopul Ioan Robu, numeroşi preoţi, superiorul provincial al iosefinilor lui Murialdo, pr. Tullio Locatelli, oficialităţile oraşului Popeşti-Leordeni în frunte cu dl. primar Grigore Trache

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
01
Puteţi vedea fotografii cu tinerii Oratoriului Murialdo din Popeşti-Leordeni la ZMT Madrid 2011 urmarind acest link:
http://www.murialdo.ro/Foto/tabid/137/AlbumID/455-75/language/ro-RO/Default.aspx

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
01
"Vara Împreună" 2010 la Oratoriu
Asa cum v-ati obisnuit in fiecare an, si anul acesta, in luna august, Oratoriul Murialdo invita toti copiii din Popesti-Leordeni si nu numai, sa se bucure de programul de vacanta binecunoscut numit Vara Impreuna. In perioada 9-20 august copii sunt invitati pentru doua saptamani de relaxare

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
21
Centrul de zi  Nadino vă invită la varianta estivă, "Centrul de vară 2011"!.
Zilnic, de la 9.30-13.30, ne facem temele de vacanţă şi ne distrăm împreună, prin jocuri şi activităţi recreative. Iesim la ştrand, la muzee, în parc dar învăţam şi engleza, franceza, limba romană sau matematica.
Programul se derulează în perioada 20 iunie-25 iulie şi se adresează elevilor din clasele I-VIII.

[Continuare...]

Publicat in: After School
12
Prin bunăvoinţa excelenţei sale Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti, miercuri 11 mai 2011 a fost organizată de către la Ambasada Italiei o serată de caritate pentru susţinerea proiectelor sociale derulate de ENGIM Popeşti împreună cu Fundaţia Leonardo Murialdo.
În cadrul cinei, intr-o atmosfera foarte cordiala, continuând o tradiţie mai veche prin care regiunile italiene îşi prezintă specialităţile culinare, a fost rândul Lombardiei sa participe cu bucătarii ei

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
Pagina 3 din 10First   Precedentul   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo