17 decembrie 2018

20
Avem bucuria de a vă anunţa că un proiect mai vechi al Oratoriului a devenit acum, înaintea Crăciunului, o realitate. Este vorba de revista noastră numită "Vocile Oratoriului" şi care a văzut în aceste zile lumina tiparului. Revista, bogat ilustrată, prezintă pe larg toate departamentele şi activităţile noastre, proiectele deja realizate, impresiile tinerilor, dar şi planurile pentru 2013.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
20
Centrul de zi Nadino a avut aseară, 18 decembrie 2012, tradiţionala Serbare de Crăciun. Cei 80 de copii ai Centrului au pregătit pentru părinţii lor şi pentru invitaţi, cântece, dansuri, piese de teatru. Au fost emoţii frumoase, gânduri bune şi multe zâmbete.
Anul acesta, pentru prima dată în istoria Centrului de zi, piesa de teatru prezentată de elevii claselor V-VIII a fost scrisă chiar de către unul dintre copiii Centrului, şi anume Maria Buiumaci.

[Continuare...]

Publicat in: After School
20
Centrul de zi Nadino reia activitatea pentru părinţi numită « Şcoala părinţilor ». Această activitate reprezintă un curs de formare pentru părinţii care consideră că activitatea de învăţare este continuă, indiferent de vîrstă sau experienţă. Cursul îşi propune să fie un instrument util pentru procesul educativ şi încearcă să răspundă la întrebări

[Continuare...]

Publicat in: After School
30
Începând cu semestrul II, copiii Centrului de zi Nadino au o nouă activitate în programul zilnic : cursul de calculatoare. În fiecare zi de luni, respectiv marţi, elevii claselor I-II şi elevii claselor III-IV învaţă să deseneze, să folosească calculatorul drept un instrument de ajutor în efectuarea temelor

[Continuare...]

Publicat in: After School
25
Centrul de zi sărbatoreşte Mica Unire, prin cântece, concursuri şi voie bună! Copiii au participat la un concurs cu întrebări din istorie şi au sărbătorit această frumoasă zi din istoria naţională printr-o horă, în curtea Fundaţiei!

[Continuare...]

Publicat in: After School
07
Centrul de zi Nadino încheie anul 2011, prin deja obişnuita serbare de sfârşit de an. Anul acest serbarea s-a numit « Elixirul Bunătăţii » . Prin această temă ,cu ajutorul piesei de teatru şi a cântecelor interpretate de copiii Centrului, am putut să întâmpinăm sărbătorile de iarnă în aroma bunatăţii !

[Continuare...]

Publicat in: After School
02
Centrul de zi Nadino a desfaşurat in luna noiembrie 2011 Campania "Pro voluntariat" adresată elevilor şi tinerilor din comunitatea Popeşti-Leordeni. Campania a fost coordonată de voluntara Micaela, studentă a facultaţii de pedagogie din Milano, Italia, aflată in stagiu de practică in cadrul Centrului de zi.

[Continuare...]

Publicat in: After School
20
Puteti vedea aici o selectie de fotografii de la sfintirea Bisericii Oratoriului din data de 5 noiembrie 2011.

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
25
Avem bucuria de a vă invita, pe toţi prietenii Oratoriului, sâmbătă 5 noiembrie 2011, orele 11.00, la evenimentul mult aşteptat al sfinţirii bisericii Oratoriului.
La eveniment, important atat pentru Oratoriu şi congregaţia iosefină cât şi pentru comunitatea catolică din Popeşti-Leordeni, va lua parte Î.P.S. Arhiepiscopul Ioan Robu, numeroşi preoţi, superiorul provincial al iosefinilor lui Murialdo, pr. Tullio Locatelli, oficialităţile oraşului Popeşti-Leordeni în frunte cu dl. primar Grigore Trache

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
01
Puteţi vedea fotografii cu tinerii Oratoriului Murialdo din Popeşti-Leordeni la ZMT Madrid 2011 urmarind acest link:
http://www.murialdo.ro/Foto/tabid/137/AlbumID/455-75/language/ro-RO/Default.aspx

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
Pagina 3 din 11First   Precedentul   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Zilele Oratoriului - 17-20 mai 2018
11 mai 2018.
Oratoriul Leonardo Murialdo vă așteaptă în perioada 17-20 mai să sărbătorim împreună Zilele Oratoriului.
Programul sărbătorii cuprine:
-Joi 17 mai, ora 18.00: Serbarea Familiei organizată de copiii Centrului de Zi Nadino
-Vineri 18 mai, ora 19.00: Celebrarea Liturghiei de hram a Bisericii Sf. Leonardo Murialdo. Liturghia va fi animată de Corul Murialdo; ora 20.30: veghea de Rusalii în curtea Oratoriului (foc de tabără).
-Sâmbătă 19 mai, ora 16.00: Competiții sportive pentru copii și părinți organizate de Cercetașii C.L. Regina Sf. Rozariu; Turneul de fotbal Cupa Prieteniei, organizat între echipe de tineri din Popești-Leordeni.
-Duminică 20 mai, orele 13.00-18.00: Târg caritabil; Program artistic pregătit de Șezătoarea Sânzienelor, Greierașii Murialdo, Mămicile dansatoare din comunitatea noastră și alți invitați surpriză; Mici și băuturi răcoritoare; Prăjituri pregătite de mămicile din Popești-Leordeni și de mămicile cercetașilor; Finala Cupei Prieteniei la fotbal; multe alte surprize.

Festivalul Primăverii la Oratoriu
6 martie 2018.
Duminică 11 martie, de la orele 13.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc ediția a doua a „Festivalului Primăverii”, eveniment organizat de Oratoriu în colaborare cu Mămicile din Popești-Leordeni.
Programul festivalului cuprinde un târg caritabil (cu diferite obiecte la prețuri mici), un spectacol artistic, pregătit de Greierașii Murialdo, Mămicile din Popești-Leordeni și Cercetașii Oratoriului, și o ofertă bogată de prăjituri pregătite de mămici. Banii obținuți în cadrul acestui festival vor fi donați pentru un caz social.
Vă așteptăm cu drag.

Concert la Oratoriu
6 martie 2018.
Sâmbătă 10 martie, de la ora 19.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc o meditație pentru Postul Mare intitulată „Stabat mater”, care va fi ținută de pr. Emil Moraru. Meditația va fi urmată un concert vocal-instrumental Giovanni Battista Pergolesi, cu participarea corului de tineri din parohia romano-catolică „Regina Sf. Rozariu” din Popești-Leordeni și a Corului mare Leonardo Murialdo. La final, participanții vor primi binecuvântarea cu relicva coroanei de spini a Mântuitorului pe care a folosit-o și Fericitul Vladimir Ghika. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag.
Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo