17 decembrie 2018

01
"Vara Împreună" 2010 la Oratoriu
Asa cum v-ati obisnuit in fiecare an, si anul acesta, in luna august, Oratoriul Murialdo invita toti copiii din Popesti-Leordeni si nu numai, sa se bucure de programul de vacanta binecunoscut numit Vara Impreuna. In perioada 9-20 august copii sunt invitati pentru doua saptamani de relaxare

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
21
Centrul de zi  Nadino vă invită la varianta estivă, "Centrul de vară 2011"!.
Zilnic, de la 9.30-13.30, ne facem temele de vacanţă şi ne distrăm împreună, prin jocuri şi activităţi recreative. Iesim la ştrand, la muzee, în parc dar învăţam şi engleza, franceza, limba romană sau matematica.
Programul se derulează în perioada 20 iunie-25 iulie şi se adresează elevilor din clasele I-VIII.

[Continuare...]

Publicat in: After School
12
Prin bunăvoinţa excelenţei sale Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti, miercuri 11 mai 2011 a fost organizată de către la Ambasada Italiei o serată de caritate pentru susţinerea proiectelor sociale derulate de ENGIM Popeşti împreună cu Fundaţia Leonardo Murialdo.
În cadrul cinei, intr-o atmosfera foarte cordiala, continuând o tradiţie mai veche prin care regiunile italiene îşi prezintă specialităţile culinare, a fost rândul Lombardiei sa participe cu bucătarii ei

[Continuare...]

Publicat in: Oratoriu
28
Şi a fost "Vara Împreună" 2010
La începutul lunii august, la intrarea în Oratoriul Sf. Leonard Murialdo din orasul Popesti Leordeni sute de copii asteptau cu nerabdare sa înceapa cea de-a doisprezecea ediţie a cunoscutei "Veri Împreună"

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
07
Vara Împreună 2010 la Oratoriu
Asa cum v-ati obisnuit in fiecare an, si anul acesta, in luna august, Oratoriul Murialdo invita toti copiii din Popesti-Leordeni si nu numai, sa se bucure de programul de vacanta binecunoscut numit Vara Impreuna.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
19
2% - Ajutaţi-ne să ajutăm
Dupa cum stiti deja, Fundatia Leonardo Murialdo este o organizatie non-profit dedicata activitatilor educative si de caritate cu copiii si tinerii, mai ales cu cei saraci, marginalizati, lipsiti de sansa.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
20
Centrul de Zi "Nadino" se prezintă
“Centrul de zi "Nadino” al Oratoriului Murialdo exista deja de 2 ani.
Daca aveti copii, elevi in clasele I-VIII, la una din scolile din Popesti-Leordeni sau din sectorul 4 suntem alaturi de D-voastra.
Ne facem zi de zi temele scolare, invatam sa ne comportam frumos si sa crestem

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
09
Pregătirea animatorilor pentru "Iarna Împreună"
Toti cei care doresc sa se implice ca animatori pentru Iarna Impreuna sunt invitati la Oratoriu pentru pregatire in zilele de 12 si 19 decembrie, &ici...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
09
"Iarna Împreună" în luna decembrie
Contrar obisnuintei, în acest an Oratoriul Murialdo va organiza Iarna Împreuna, pentru copiii cu vârstele între 6 si 14 ani, &...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
07
Noi cursuri la Centrul de Formare Profesională Murialdo
Redeschis la inceputul lui septembrie, Secretariatul Centrului de Formare Profesionala anunta 6 noi cursuri incepand din aceasta toamna. Este vorba ...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 4 din 11First   Precedentul   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Zilele Oratoriului - 17-20 mai 2018
11 mai 2018.
Oratoriul Leonardo Murialdo vă așteaptă în perioada 17-20 mai să sărbătorim împreună Zilele Oratoriului.
Programul sărbătorii cuprine:
-Joi 17 mai, ora 18.00: Serbarea Familiei organizată de copiii Centrului de Zi Nadino
-Vineri 18 mai, ora 19.00: Celebrarea Liturghiei de hram a Bisericii Sf. Leonardo Murialdo. Liturghia va fi animată de Corul Murialdo; ora 20.30: veghea de Rusalii în curtea Oratoriului (foc de tabără).
-Sâmbătă 19 mai, ora 16.00: Competiții sportive pentru copii și părinți organizate de Cercetașii C.L. Regina Sf. Rozariu; Turneul de fotbal Cupa Prieteniei, organizat între echipe de tineri din Popești-Leordeni.
-Duminică 20 mai, orele 13.00-18.00: Târg caritabil; Program artistic pregătit de Șezătoarea Sânzienelor, Greierașii Murialdo, Mămicile dansatoare din comunitatea noastră și alți invitați surpriză; Mici și băuturi răcoritoare; Prăjituri pregătite de mămicile din Popești-Leordeni și de mămicile cercetașilor; Finala Cupei Prieteniei la fotbal; multe alte surprize.

Festivalul Primăverii la Oratoriu
6 martie 2018.
Duminică 11 martie, de la orele 13.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc ediția a doua a „Festivalului Primăverii”, eveniment organizat de Oratoriu în colaborare cu Mămicile din Popești-Leordeni.
Programul festivalului cuprinde un târg caritabil (cu diferite obiecte la prețuri mici), un spectacol artistic, pregătit de Greierașii Murialdo, Mămicile din Popești-Leordeni și Cercetașii Oratoriului, și o ofertă bogată de prăjituri pregătite de mămici. Banii obținuți în cadrul acestui festival vor fi donați pentru un caz social.
Vă așteptăm cu drag.

Concert la Oratoriu
6 martie 2018.
Sâmbătă 10 martie, de la ora 19.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc o meditație pentru Postul Mare intitulată „Stabat mater”, care va fi ținută de pr. Emil Moraru. Meditația va fi urmată un concert vocal-instrumental Giovanni Battista Pergolesi, cu participarea corului de tineri din parohia romano-catolică „Regina Sf. Rozariu” din Popești-Leordeni și a Corului mare Leonardo Murialdo. La final, participanții vor primi binecuvântarea cu relicva coroanei de spini a Mântuitorului pe care a folosit-o și Fericitul Vladimir Ghika. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag.
Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo