22 ianuarie 2018

28
Şi a fost "Vara Împreună" 2010
La începutul lunii august, la intrarea în Oratoriul Sf. Leonard Murialdo din orasul Popesti Leordeni sute de copii asteptau cu nerabdare sa înceapa cea de-a doisprezecea ediţie a cunoscutei "Veri Împreună"

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
07
Vara Împreună 2010 la Oratoriu
Asa cum v-ati obisnuit in fiecare an, si anul acesta, in luna august, Oratoriul Murialdo invita toti copiii din Popesti-Leordeni si nu numai, sa se bucure de programul de vacanta binecunoscut numit Vara Impreuna.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
19
2% - Ajutaţi-ne să ajutăm
Dupa cum stiti deja, Fundatia Leonardo Murialdo este o organizatie non-profit dedicata activitatilor educative si de caritate cu copiii si tinerii, mai ales cu cei saraci, marginalizati, lipsiti de sansa.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
20
Centrul de Zi "Nadino" se prezintă
“Centrul de zi "Nadino” al Oratoriului Murialdo exista deja de 2 ani.
Daca aveti copii, elevi in clasele I-VIII, la una din scolile din Popesti-Leordeni sau din sectorul 4 suntem alaturi de D-voastra.
Ne facem zi de zi temele scolare, invatam sa ne comportam frumos si sa crestem

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
09
Pregătirea animatorilor pentru "Iarna Împreună"
Toti cei care doresc sa se implice ca animatori pentru Iarna Impreuna sunt invitati la Oratoriu pentru pregatire in zilele de 12 si 19 decembrie, &ici...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
09
"Iarna Împreună" în luna decembrie
Contrar obisnuintei, în acest an Oratoriul Murialdo va organiza Iarna Împreuna, pentru copiii cu vârstele între 6 si 14 ani, &...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
07
Noi cursuri la Centrul de Formare Profesională Murialdo
Redeschis la inceputul lui septembrie, Secretariatul Centrului de Formare Profesionala anunta 6 noi cursuri incepand din aceasta toamna. Este vorba ...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
04
Şi a fost "Vara Împreună" 2009
Peste 200 de copii, chipie colorate, zeci de animatori, scenete, concursuri, cateheza, dansuri si multa multa veselie, cam astfel se poate rezuma Vara...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
26
Prima Liturghie în biserica Oratoriului
Lucrarile de finalizare ale Bisericii Oratoriului, lucari intrerupte in luna decembrie, au fost reluate in aceasta luna. Astfel, cu ajutorul lui Dum...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
25
Vara Împreună cu "Amintiri din copilărie"
Sute de copii asteapta marele eveniment al verii la Oratoriu, adica indragita "Vara Impreuna". Anul acesta evenimentul va avea loc in perioada 18-29 a...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 4 din 10First   Precedentul   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo