17 decembrie 2018

18
Mare loterie la Iarna Impreuna
Asa cum stiti Iarna Împreuna va avea loc la Oratoriu în perioada 4-6 ianuarie 2008. În ultima zi, va avea loc extragerea câsti...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
06
Serata de Craciun la Fundatia Murialdo
Fundatia Leonardo Murialdo si Primaria Orasului Popesti-Leordeni va invita sâmbata 22 decembrie, de la ora 19.00, sa participati la traditionala Serata de Craciun a comunitatii locale, în sala de spectacole a Oratoriului.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
05
Noi cursuri în 2008!
In urma solicitarilor primite din partea dvs. in anul 2007, Centrul de Formare Profesionala va propune trei cursuri noi, acreditate de Ministerul Munc...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
05
Biblioteca Publică Murialdo şi-a schimbat înfăţişarea
Asa cum am promis în 2006, dorim sa facem din biblioteca publica un standard de excelenta în comunitatea locala. Pentru a raspunde exigent...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
01
Mare campionat la Oratoriu
Oratoriul Murialdo organizeaza în zilele de 3-4 noiembrie 2007 campionatul sportiv al toamnei pentru toti copiii cu vârste între 7 si 11 ani (clasele I-IV). Daca doriti sa concurati într-o echipa de fotbal, volei, handbal, tenis de masa sau fotbal de masa sunteti asteptati sa va înscrieti,

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
16
Cursuri intensive de italiana pentru medici şi asistenţi
Fundatia Leonardo Murialdo organizeaza cursuri intensive de italiana pentru medicii si asistentii care au de onorat examene, contracte sau burse &icir...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
10
Târg de toamnă la Oratoriu
În data de 06.10.2007 a avut loc prima editie a Târgului de Toamna, organizat de Oratoriul Sf. Leonardo Murialdo, din orasul Popesti-Leordeni. Acest târg a fost organizat cu scop caritabil si pentru a întari relatia dintre Oratoriu si comunitatea orasului nostru.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
20
Cursul de operator introducere date
Cursul de Operator introducere, validare si prelucrare date se va desfasura dupa urmatorul program: luni, marti si joi de la 8.00 la 12.00 pentru grup...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
17
Cursuri de dans sportiv
Fundatia Leonardo Murialdo organizeaza cursuri de dans sportiv. Daca doresti sa dansezi: Vals vienez, Vals lent, Samba, Rumba, Cha cha, Jive, Salsa,...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
13
Informaţii importante despre cursuri
În luna septembrie se fac înscrieri pentru urmatoarele cursuri: "Operator introducere, validare si prelucrare date", "Ospatar", "Limba eng...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 8 din 11First   Precedentul   2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Zilele Oratoriului - 17-20 mai 2018
11 mai 2018.
Oratoriul Leonardo Murialdo vă așteaptă în perioada 17-20 mai să sărbătorim împreună Zilele Oratoriului.
Programul sărbătorii cuprine:
-Joi 17 mai, ora 18.00: Serbarea Familiei organizată de copiii Centrului de Zi Nadino
-Vineri 18 mai, ora 19.00: Celebrarea Liturghiei de hram a Bisericii Sf. Leonardo Murialdo. Liturghia va fi animată de Corul Murialdo; ora 20.30: veghea de Rusalii în curtea Oratoriului (foc de tabără).
-Sâmbătă 19 mai, ora 16.00: Competiții sportive pentru copii și părinți organizate de Cercetașii C.L. Regina Sf. Rozariu; Turneul de fotbal Cupa Prieteniei, organizat între echipe de tineri din Popești-Leordeni.
-Duminică 20 mai, orele 13.00-18.00: Târg caritabil; Program artistic pregătit de Șezătoarea Sânzienelor, Greierașii Murialdo, Mămicile dansatoare din comunitatea noastră și alți invitați surpriză; Mici și băuturi răcoritoare; Prăjituri pregătite de mămicile din Popești-Leordeni și de mămicile cercetașilor; Finala Cupei Prieteniei la fotbal; multe alte surprize.

Festivalul Primăverii la Oratoriu
6 martie 2018.
Duminică 11 martie, de la orele 13.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc ediția a doua a „Festivalului Primăverii”, eveniment organizat de Oratoriu în colaborare cu Mămicile din Popești-Leordeni.
Programul festivalului cuprinde un târg caritabil (cu diferite obiecte la prețuri mici), un spectacol artistic, pregătit de Greierașii Murialdo, Mămicile din Popești-Leordeni și Cercetașii Oratoriului, și o ofertă bogată de prăjituri pregătite de mămici. Banii obținuți în cadrul acestui festival vor fi donați pentru un caz social.
Vă așteptăm cu drag.

Concert la Oratoriu
6 martie 2018.
Sâmbătă 10 martie, de la ora 19.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc o meditație pentru Postul Mare intitulată „Stabat mater”, care va fi ținută de pr. Emil Moraru. Meditația va fi urmată un concert vocal-instrumental Giovanni Battista Pergolesi, cu participarea corului de tineri din parohia romano-catolică „Regina Sf. Rozariu” din Popești-Leordeni și a Corului mare Leonardo Murialdo. La final, participanții vor primi binecuvântarea cu relicva coroanei de spini a Mântuitorului pe care a folosit-o și Fericitul Vladimir Ghika. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag.
Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo