19 ianuarie 2018

05
Biblioteca Publică Murialdo şi-a schimbat înfăţişarea
Asa cum am promis în 2006, dorim sa facem din biblioteca publica un standard de excelenta în comunitatea locala. Pentru a raspunde exigent...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
01
Mare campionat la Oratoriu
Oratoriul Murialdo organizeaza în zilele de 3-4 noiembrie 2007 campionatul sportiv al toamnei pentru toti copiii cu vârste între 7 si 11 ani (clasele I-IV). Daca doriti sa concurati într-o echipa de fotbal, volei, handbal, tenis de masa sau fotbal de masa sunteti asteptati sa va înscrieti,

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
16
Cursuri intensive de italiana pentru medici şi asistenţi
Fundatia Leonardo Murialdo organizeaza cursuri intensive de italiana pentru medicii si asistentii care au de onorat examene, contracte sau burse &icir...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
10
Târg de toamnă la Oratoriu
În data de 06.10.2007 a avut loc prima editie a Târgului de Toamna, organizat de Oratoriul Sf. Leonardo Murialdo, din orasul Popesti-Leordeni. Acest târg a fost organizat cu scop caritabil si pentru a întari relatia dintre Oratoriu si comunitatea orasului nostru.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
20
Cursul de operator introducere date
Cursul de Operator introducere, validare si prelucrare date se va desfasura dupa urmatorul program: luni, marti si joi de la 8.00 la 12.00 pentru grup...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
17
Cursuri de dans sportiv
Fundatia Leonardo Murialdo organizeaza cursuri de dans sportiv. Daca doresti sa dansezi: Vals vienez, Vals lent, Samba, Rumba, Cha cha, Jive, Salsa,...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
13
Informaţii importante despre cursuri
În luna septembrie se fac înscrieri pentru urmatoarele cursuri: "Operator introducere, validare si prelucrare date", "Ospatar", "Limba eng...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
10
Marti, 28 august 2007, de sarbatoarea Sfântului Augustin, în curtea Oratoriului Murialdo au început lucrarile pentru construirea bisericutei destinate tinerilor. Se estimeaza ca lucrarile se vor întinde pe durata câtorva luni, astfel încât, în anul 2008, întreaga constructie sa fie finalizata.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
31
Campus-uri de vară pentru tineri
La fel ca în fiecare an, în perioada iunie-iulie Oratoriul Murialdo a organizat trei campusuri de formare pentru preadolescenti, adolescenti si tineri, la Târgoviste si Pârâul Rece - Predeal. În aceasta forma tinerilor Oratoriului le-a fost propus câte un moment de maturizare morala si spirituala.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
23
Vara Împreună - un mare succes
În perioada 6-18 august la Oratoriul Leonardo Murialdo din Popesti-Leordeni, conform unei traditii care dureaza deja de mai multi ani, s-a desfasurat un adevarat festival al vacantei, timpului liber si al prieteniei cunoscut de toti sub numele de "Vara Împreuna".
Tema de anul acesta "CARS - fa plinul cu prietenia" inspirata din cunoscutul film de animatie pentru copii

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 8 din 10First   Precedentul   3  4  5  6  7  [8]  9  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo