17 decembrie 2018

10
Marti, 28 august 2007, de sarbatoarea Sfântului Augustin, în curtea Oratoriului Murialdo au început lucrarile pentru construirea bisericutei destinate tinerilor. Se estimeaza ca lucrarile se vor întinde pe durata câtorva luni, astfel încât, în anul 2008, întreaga constructie sa fie finalizata.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
31
Campus-uri de vară pentru tineri
La fel ca în fiecare an, în perioada iunie-iulie Oratoriul Murialdo a organizat trei campusuri de formare pentru preadolescenti, adolescenti si tineri, la Târgoviste si Pârâul Rece - Predeal. În aceasta forma tinerilor Oratoriului le-a fost propus câte un moment de maturizare morala si spirituala.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
23
Vara Împreună - un mare succes
În perioada 6-18 august la Oratoriul Leonardo Murialdo din Popesti-Leordeni, conform unei traditii care dureaza deja de mai multi ani, s-a desfasurat un adevarat festival al vacantei, timpului liber si al prieteniei cunoscut de toti sub numele de "Vara Împreuna".
Tema de anul acesta "CARS - fa plinul cu prietenia" inspirata din cunoscutul film de animatie pentru copii

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
18
Nu rataţi înscrierea la Vara Împreună
La fel ca în fiecare an, marele eveniment al verii la Oratoriul Leonardo Murialdo este minunatul program de vacanta Vara Împreuna.
Anul acesta, sub titlul CARS, dupa numele celebrului film de animatie cu masini, Vara Împreuna propune fiecarui copil participant, baieti si fete, o cursa cu totul speciala, cursa propriei vieti, si întrebarile importante legate de aceasta.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
29
Curs de formare pentru animatori
Sâmbata 2 iunie, Centrul Diecezan pentru Pastoratia Tineretului si Iosefinii lui Murialdo organizeaza, în incinta Oratoriului Murialdo din Popesti-Leordeni, un curs de formare pentru animatori. Cursul este destinat tinerilor cu vârste între 16 si 30 de ani si urmareste pregatirea de animatori care vor fi implicati în perioada vacantei în proiectul formativ anual numit "Vara Împreuna".

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
23
Biserica Oratoriului-visul va deveni realitate
Putini stiu ca unul dintre visele noastre cele mai importante este acela de a avea într-o zi, în curtea spatioasa a Oratoriului, o biseric...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
22
Cursuri de dans pentru copii în perioada vacanţei
În perioada 22 iunie-15 septembrie, Fundatia organizeaza un curs de dans sportiv pentru copii cu vârsta între 3 si 14 ani. Vor fi studiate stilurile samba, cha cha cha, merengue, vals si dans modern sub îndrumarea unui antrenor cu experienta.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
11
Festivalul copiilor la Oratoriul Murialdo
Centrul Diecezan pentru Pastoratia Tineretului, în colaborare cu Oratoriul Murialdo, organizeaza sâmbata 19 mai 2007, în premiera, Festivalul Copiilor. Acesta este destinat copiilor cu vârsta între 6 si 10 ani si doreste sa fie un prilej de bucurie, de întîlniri si de noi prietenii, de exprimare a talentelor si creativitatii.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
08
O mare sărbătoare a comunităţii noastre
Sarbatoarea Sfântului Leonardo Murialdo, patronul comunitatii noastre, este un moment important pentru noi toti, moment pe care îl sarbatorim cum se cuvine în fiecare an. De aceea, duminica, 20 mai, începând cu ora 15.00, îi invitam la Oratoriu pe tinerii din Popesti-Leordeni (si nu numai), pentru a se bucura împreuna cu noi.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
01
Sala dotată pentru cursurile de dans
Pentru a veni în întâmpinarea celor care au solicitat înscrierea la cursurile de dans organizate de Fundatie, sala de festivitati a fost modernizata în luna aprilie si dotata cu oglinzi de dimensiuni mari, dispuse pe pereti.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 9 din 11First   Precedentul   2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Zilele Oratoriului - 17-20 mai 2018
11 mai 2018.
Oratoriul Leonardo Murialdo vă așteaptă în perioada 17-20 mai să sărbătorim împreună Zilele Oratoriului.
Programul sărbătorii cuprine:
-Joi 17 mai, ora 18.00: Serbarea Familiei organizată de copiii Centrului de Zi Nadino
-Vineri 18 mai, ora 19.00: Celebrarea Liturghiei de hram a Bisericii Sf. Leonardo Murialdo. Liturghia va fi animată de Corul Murialdo; ora 20.30: veghea de Rusalii în curtea Oratoriului (foc de tabără).
-Sâmbătă 19 mai, ora 16.00: Competiții sportive pentru copii și părinți organizate de Cercetașii C.L. Regina Sf. Rozariu; Turneul de fotbal Cupa Prieteniei, organizat între echipe de tineri din Popești-Leordeni.
-Duminică 20 mai, orele 13.00-18.00: Târg caritabil; Program artistic pregătit de Șezătoarea Sânzienelor, Greierașii Murialdo, Mămicile dansatoare din comunitatea noastră și alți invitați surpriză; Mici și băuturi răcoritoare; Prăjituri pregătite de mămicile din Popești-Leordeni și de mămicile cercetașilor; Finala Cupei Prieteniei la fotbal; multe alte surprize.

Festivalul Primăverii la Oratoriu
6 martie 2018.
Duminică 11 martie, de la orele 13.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc ediția a doua a „Festivalului Primăverii”, eveniment organizat de Oratoriu în colaborare cu Mămicile din Popești-Leordeni.
Programul festivalului cuprinde un târg caritabil (cu diferite obiecte la prețuri mici), un spectacol artistic, pregătit de Greierașii Murialdo, Mămicile din Popești-Leordeni și Cercetașii Oratoriului, și o ofertă bogată de prăjituri pregătite de mămici. Banii obținuți în cadrul acestui festival vor fi donați pentru un caz social.
Vă așteptăm cu drag.

Concert la Oratoriu
6 martie 2018.
Sâmbătă 10 martie, de la ora 19.00, la Oratoriul Murialdo va avea loc o meditație pentru Postul Mare intitulată „Stabat mater”, care va fi ținută de pr. Emil Moraru. Meditația va fi urmată un concert vocal-instrumental Giovanni Battista Pergolesi, cu participarea corului de tineri din parohia romano-catolică „Regina Sf. Rozariu” din Popești-Leordeni și a Corului mare Leonardo Murialdo. La final, participanții vor primi binecuvântarea cu relicva coroanei de spini a Mântuitorului pe care a folosit-o și Fericitul Vladimir Ghika. Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag.
Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo