22 ianuarie 2018

18
Nu rataţi înscrierea la Vara Împreună
La fel ca în fiecare an, marele eveniment al verii la Oratoriul Leonardo Murialdo este minunatul program de vacanta Vara Împreuna.
Anul acesta, sub titlul CARS, dupa numele celebrului film de animatie cu masini, Vara Împreuna propune fiecarui copil participant, baieti si fete, o cursa cu totul speciala, cursa propriei vieti, si întrebarile importante legate de aceasta.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
29
Curs de formare pentru animatori
Sâmbata 2 iunie, Centrul Diecezan pentru Pastoratia Tineretului si Iosefinii lui Murialdo organizeaza, în incinta Oratoriului Murialdo din Popesti-Leordeni, un curs de formare pentru animatori. Cursul este destinat tinerilor cu vârste între 16 si 30 de ani si urmareste pregatirea de animatori care vor fi implicati în perioada vacantei în proiectul formativ anual numit "Vara Împreuna".

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
23
Biserica Oratoriului-visul va deveni realitate
Putini stiu ca unul dintre visele noastre cele mai importante este acela de a avea într-o zi, în curtea spatioasa a Oratoriului, o biseric...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
22
Cursuri de dans pentru copii în perioada vacanţei
În perioada 22 iunie-15 septembrie, Fundatia organizeaza un curs de dans sportiv pentru copii cu vârsta între 3 si 14 ani. Vor fi studiate stilurile samba, cha cha cha, merengue, vals si dans modern sub îndrumarea unui antrenor cu experienta.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
11
Festivalul copiilor la Oratoriul Murialdo
Centrul Diecezan pentru Pastoratia Tineretului, în colaborare cu Oratoriul Murialdo, organizeaza sâmbata 19 mai 2007, în premiera, Festivalul Copiilor. Acesta este destinat copiilor cu vârsta între 6 si 10 ani si doreste sa fie un prilej de bucurie, de întîlniri si de noi prietenii, de exprimare a talentelor si creativitatii.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
08
O mare sărbătoare a comunităţii noastre
Sarbatoarea Sfântului Leonardo Murialdo, patronul comunitatii noastre, este un moment important pentru noi toti, moment pe care îl sarbatorim cum se cuvine în fiecare an. De aceea, duminica, 20 mai, începând cu ora 15.00, îi invitam la Oratoriu pe tinerii din Popesti-Leordeni (si nu numai), pentru a se bucura împreuna cu noi.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
01
Sala dotată pentru cursurile de dans
Pentru a veni în întâmpinarea celor care au solicitat înscrierea la cursurile de dans organizate de Fundatie, sala de festivitati a fost modernizata în luna aprilie si dotata cu oglinzi de dimensiuni mari, dispuse pe pereti.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
04
Spectacol de Paşte
Marti, 10 aprilie 2007, Fundatia Leonardo Murialdo si Primaria orasului Popesti-Leordeni organizeaza un spectacol de Paste de înalta tinuta. In program este prevazuta participarea extraordinara a sopranei Felicia Filip, a pianistului Marius Popp precum si a trupei Mike Godoroja & Blue Spirits.

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
19
Stagiu de pregătire în Italia pentru bucătari
Centrul de Formare Profesională din cadrul Fundaţiei Leonardo Murialdo a selectat un număr de 5 cursanţi, înscrişi la cursul de bucătari î...

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
08
Suflet de mamă, suflet de femeie
Miercuri, 7 martie 2007, în cadrul parteneriatului cu Fundaţia Leonardo Murialdo, Şcoala Generală nr. 1 din Popeşti-Leordeni a susţinut în sala de festivităţi a Fundaţiei spectacolul "Suflet de mamă, suflet de femeie".

[Continuare...]

Publicat in: Evenimente
Pagina 9 din 10First   Precedentul   4  5  6  7  8  [9]  10  Urmatorul   Ultimul   
  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Programul de sărbători al Oratoriului
20 decembrie 2017.
În perioada sărbătorilor de iarnă Oratoriul Murialdo va avea următorul program:

- 24-26 decembrie - Oratoriul este inchis.
- 27-29 decembrie - „Iarna Împreună” (14.30-17.30. Înscrierile la Biroul Oratoriului începând cu 19 decembrie. Costul inscrierii este de 5 lei/persoană).
- 31 decembrie-1 ianuarie - Oratoriul este închis.
- 2-14 ianuarie - Oratoriul este deschis zilnic între orele 15.00-18.00.
Și a fost „Vara Împreună” 2017
20 august 2017.
În perioada 31 iulie - 11 august, pe o căldură toridă, peste 250 de copii au luat cu asalt curtea Oratoriului Murialdo pentru a petrece, ca în fiecare an din 1998 încoace, „Vara Împreună” alături de Cei Trei Muschetari, personajele care s-au produs pe scena exterioară frumos decorată pentru acest eveniment.
Copiii, organizați conform tradiției în echipe colorate, au fost însoțiți timp de două săptămâni de 50 de animatori, ajutați la rândul lor de o echipă de cercetași voluntari venită din Italia, care i-au insoțit pe parcursul fiecarei zile la activitațile cunoscute și pline de veselie ale „Verii Împreună”: scenete, dansuri, activități de grup, jocuri sportive, lucru manual. Deoarece invitații italieni nu cunoșteau limba română, s-au înțeles cu sutele de copii prezenți în curtea Oratoriului in... engleză.
În ultima zi, ca în fiecare an, a avut loc în prezența părinților și a publicului din Popești-Leordeni serata finală și spectacolul prezentat cu talent de fiecare echipă (roșii, verzii, albaștrii, galbenii), la finalul căreia a rezultat și un câștigător.
Premiul pentru tinerii animatori (dintre cercetașii Oratoriului), fără de care „Vara Împreună” nu ar fi fost posibilă, a constat într-o săptămână la munte.
Fotografii de la „Vara Împreună”, aici.

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo