20 august 2017

23

Luni, 21 februarie 2011, Centrul de zi Nadino a demarat o noua activitate:”Scoala parintilor”. Cursul este gratuit si  se desfasoara saptamanal, de la orele 17.30-18.30 , la sediul Fundatiei noastre.
“Scoala Parintilor” se adreseaza tuturor acelor parinti care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare, care vor sa deprinda noi abilitati de crestere a copilului sau care pur si simplu  vor sa afle informatii de la specialisti, despre teme care ne preocupa (scoala, timpul liber, personalitatea copilului, probleme specifice varstei).
Structura cursului este dinamica si interactiva, plecand de la premisa ca impreuna putem sa devenim mai buni. Pe parcusul desfasurarii cursului, vom avea invitati, specialisti in psihologia copilului, medici pediatri, jurnalisti, preoti, profesori, etc.

Pe toti aceia care doresc sa aduca un plus de noutate si eficienta in relatia parentala, ii asteptam cu drag!

Publicat in: Noutati

Evalueaza

Comentarii

Hristofor Vera
# Hristofor Vera
16 martie 2016 18:27
Buna ziua!
Imi puteti scrie daca acest curs se mai desfasoara si in prezent (2016)?
Multumesc!

Publica comentariu

Nume (necesar)

Email (necesar)

Website

Imagine CAPTCHA
Enter the code shown above:

  Facebook
Twitter

Rss    

Mail

Delicious

Linkedin

YouT  

Blog

Vara Împreună 2017 cu „Cei Trei Muschetari”
20 iulie 2017.
Ca în fiecare an, între 31 iulie și 11 august la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni va avea loc „Vara Împreună”, mult așteptată de copiii și părinții din Popești-Leordeni și nu numai. Tema verii 2017 este „Cei Trei Muschetari”.
În acest an înscrierile se fac la biroul Oratoriului până la sfârșitul lunii iulie și sunt așteptați copii cu vârste între 6 și 14 ani (clasele I-VIII). Taxa de înscriere este de 20 lei pentru fiecare participant.
Programul se va desfășura în spațiul special amenajat în curtea Oratoriului și va avea loc zilnic între orele 14.30-18.30 (exceptând sâmbăta și duminica).
Participanții de toate vârstele sunt rugați de organizatori să nu uite să-și ia în rucsac apă potabilă.
Vă așteptăm cu drag!
Zilele Oratoriului - selectie foto
29 mai 2017.
Puteți vizualiza un album foto de la Zilele Oratoriului aici.
Zilele Oratoriului - 18-21 mai
12 mai 2017.
Oratoriul Leonardo Murialdo din Popești-Leordeni vă așteaptă în perioada 18-21 mai pentru a sărbători împreună „Zilele Oratorului”.
Programul sărbătorii va fi următorul:
Joi 18 mai, ora 19.00 - Sf. Liturghie în cinstea Sf. Leonardo Murialdo, patronul Oratoriului. Liturghia va fi animată de corul Murialdo.
Vineri 19 mai, ora 18.00 - Spectacolul copiilor de la Centru de Zi Nadino.
Programul de Paste al Oratoriului
13 aprilie 2017.
In perioada14-17 aprilie (vineri-luni) Oratoriul Leonardo Murialdo va fi inchis publicului. Biblioteca Publica va fi inchisa in perioada 14-18 aprilie.
Programul Sfintelor Liturghii celebrate la Biserica Oratoriului este urmatorul:
-Duminica Pastelui: ora 12.00.
-Luni 17 aprilie: ora 12.00.
-Marti 18 aprilie: ora 18.00.

Va dorim un Paste binecuvantat!
Festivalul Primăverii la Oratoriu
2 martie 2017.
Duminică, 5 martie, la Oratoriul Leonardo Murialdo va avea loc Festivalul Primăverii, eveniment organizat de Grupul Mămicilor din Popești-Leordeni și Oratoriu. Programul evenimentului este unul foarte bogat și atractiv și va curprinde ateliere de creație pentru copii, o expoziție de articole handmade, momente artistice și piesa de teatru „Aventuri în grădina iepurașilor”.
Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2010 Fundatia Leonardo Murialdo