Întrebări

Fundaţia Leonardo Murialdo este o organizaţie religioasă?
Nu. Fundaţia a fost creată în 1999 de Congregaţia Sfântului Iosif, comunitate catolică ce are drept scop educarea şi ajutorarea copiilor, tinerilor şi familiilor, pe plan cultural, profesional şi material.
În statutul Fundaţiei nu sunt prevăzute activităţi cu caracter religios, ci doar activităţi de natură educativă, culturală sau recreative. De aceea, orice tânăr are acces la aceste activităţi, fără nici o discriminare. Principiile non-discriminării şi egalităţii de şanse stau la baza activităţilor Fundaţiei noastre.
În timp, ne-am câştigat în rândurile comunităţii locale o imagine pozitivă şi credibilitate, colaborând cu instituţiile publice mai ales în proiecte de educaţie şi asistenţă socială.

Care este programul zilnic al Oratoriului ?
Programul Centrului de Tineret-Oratoriul:
Marţi-Vineri 16.00-19.00
Sâmbătă-Duminică 15.00 -19.00 

De ce dotări dispune Fundaţia ?
Dispunem de spaţii şi dotări destinate activităţilor pentru tineri, copii şi familii. Astfel pot fi enumerate 5 terenuri de sport moderne, o sală de spectacole şi conferinţe cu echipament modern, o sală de jocuri, 3 săli de cursuri şi activităţi, 2 săli de clasă pentru elevi şi o bibliotecă publică.

Spaţiile şi dotările Fundaţiei pot fi închiriate sau solicitate şi de alte organizaţii ?
Da, inclusiv cu oportunităţi de cazare, cu condiţia ca activităţile care se vor desfăşura să fie activităţi de formare pentru copii, tineri sau familii. Pentru contact şi o eventuală programare vizitaţi secţiunea Contact a site-ului.

Fundaţia poate găzdui pe terenurile sale de sport concursuri şi manifestări sportive ?
Răspunsul este identic cu cel de la întrebarea precedentă.

Acceptaţi colaborarea cu voluntari?
Da. Colaborăm deja cu voluntari în toate departamentele şi suntem deschişi oricărei oferte de voluntariat care este conformă cu scopurile noastre.

Este deschisă Fundaţia către idei sau sugestii pentru îmbunătăţirea şi diversificarea activităţilor ?
Da. Suntem mereu atenţi la sugestiile care vin de la beneficiarii tuturor departamentelor noastre. Pentru orice sugestie puteţi să ne contactaţi la adresele de e-mail indicate la secţiunea Contact.