Politica de Confidentialitate

Termeni generali

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea Fundatiei Publice Murialdo si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara a Fundatiei. Toate drepturile sunt rezervate.

Fundatiei Publica Murialdo nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

Fundatia nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Fundatia Murialdo nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate.

Termeni de confidentialitate

Fundatiei Murialdo apreciaza increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul si catalogul nostrum, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale.

VIZITAND SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.